top of page

Din culisele Vanity Fair's Oscar Party, cu ce meniu au fost surprinse vedetele.


Toată lumea vorbeşte despre Oscaruri, cine le-a primit, dacă au meritat sau nu, cine şi ce ţinută a purtat. Şi probabil, prea puţini s-au întrebat oare ce a fost în meniul unui eveniment de aşa amploare. Cum e şi specific unui eveniment cu fast totul a fost după ultimele trenduri astfel au făcut un tandem frumos preparatele fine dining cu fast food-ul. În meniu vedetele au găsit de la lasagna cu trufe până la burgeri. Într-un cuvânt a fost o petrecere marca Hollywood haute cuisine.

Chef Thomas Keller a fost cel care a dirijat bucătăria, iar echipa lui a gătit cu adevărat impecabil. O armată întreagă de oameni a stat în spate pentru a servi în timp util şi la cel mai înalt nivel preparatele savuroase: nuggets, plăcintă cu pui, mini corndogs şi lasagna cu trufe negre.

golden  fried chicken nuggets

Avocado Louie. Spring vegetable salad with green goddess dressing

Black Truffle Lasagna

Desertul a fost de asemenea, într-un cuvânt, decadent. Dulciurile au inclus prăjiturele cu numele nominalizaţilor, minii tarte cu unt (care au fost reinterpretate după rețeta dată de mama editorului VF Graydon Carter), banana splits, lava cakes, şapte arome de îngheţată şi sorbet şi desigur nelipsita ciocolată în diferite forme şi combinaţii.

Şi pentru că ne-am obişnuit că orice eveniment de talie mondială să aibă şi o surpriză uite că şi la capitolul ăsta s-a bifat. La final după toate preparatele sofisticate şi tot fine dinning-ul au venit burgerii care au adus nota de simplitate, dar nu au fost cu nimic mai prejos decât trufele sau ciocolată cu foiţa de aur. Iar chef Thomas Keller a fost primul care a gustat din fast food adus la eveniment de cei de la In-N-Out.

La final vă las să savuraţi puţin din atmosfera bucătăriei în care au fost pregătite toate minunăţiile enunţate mai sus. Iar la rubrica Reţete de pe blog găsiţi modul de preparare a unor preparate.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page